Jimmy James (JJ)


JJ er en tinker fra 2012. Han er meget sød og rolig. Han er ikke så god til at galopere på højre volte, men bliver hele tiden bedre. 

Babs


Babs er en welsh pony fra 2007. Hun er meget sød og god ved de mindre ryttere. Hun kan godt have lidt krudt i bagdelen, når hun skal galopere. Mange er rigtig glade for hende grundet hendes temperament, hvor hun kan stå og blive striglet i timevis.

Pashmina


Pashmina er en araber fra 2001. Hendes alder kan dog ikke mærkes på hende, da hun er meget glad for at gå til ridning.

Marco


Marco er en 3er pony. Han kan gå LC og er meget populær blandt vores små ryttere. Han er utrolig nem at styre og meget velopdragen. 

Anakin


Anakin er en haflinger fra 2004. Han er en stor favorit hos vores elevryttere, da han er god til at trave meget langsomt, når begynderne skal lære at trave selv. Han kan også sagtens gå en fin LC med lidt gang i, når han får en øvet ryttere på ryggen. 

Penny


Penny er en tinker fra 2013. Hun er en af vores nyere ponyer, men er hurtig blevet meget populær, han hun er let på tøjlen og nem at styre også for de mindre ryttere. Hun har lidt svært ved at galopere, men bliver hele tiden bedre. 

Bonita


Bonita er en sportspony fra 2017. Hun både gå med øvede og mindre øvede. Med øvede ryttere er hun en sjov hest, fordi hun kan rides til biddet og gå godt frem.

Sorte Sara


Sorte Sara er en shetlænder fra 2010. Hun kan rides i alle 3 gangarter både med og ude trækker. Hun bruges primært om søndagen, da det kun er de mindste ryttere, der kan ride hende. 

Molly


Molly er en sød hoppe fra 2014. Hun er faktisk kåret guldhoppe inden for sin race. Vi er rigtig glade for hende, fordi hun kan gå med både nybegyndere og øvede ryttere.